"Teknologiamme on kehitetty kehollisen stressitilan ja erityisesti autonomisen hermoston yliaktiiviisuuden lievitykseen. Teho perustuu erittäin matalataajuisen värähtelyn tuottamiin vaikutuksiin hermostossa ja aineenvaihdunnassa. 
"Se, että alat nukkua paremmin, on vain jäävuoren huippu, mutta vankka todiste siitä, että kehosi välittäjäainetoiminnassa tapahtuu paljon positiivisia asioita. Nämä positiiviset muutokset johtavat monen muunkin oireen korjaantumiseen"

 - Marco Kärkkäinen, psykoterapeutti, Neurosonicin kehittäjä

 

Suomessa kehitetyn patentoidun Neurosonic-patjan avulla voit edistää hyvinvointiasi ainutlaatuisella tavalla. Laitteen ohjelmilla voidaan edistää unenlaatua, lievittää päänsärkyä, lihasjännitystä ja -kipuja sekä helpottaa stressin oireita. Neurosonic lisää selkeästi syvän unen jaksoja sekä REM-unta ja nämä voidaan mitata erilaisten unen laatua mittaavien laitteiden avulla. Useat alkavat hoitojen myötä nähdä myös enemmän unia. Tehtyjen tutkimusten ja käytännön kokemusten mukaan noin 80 % hoitoa käyttävistä hyötyy merkittävästi jo 1 – 5 hoitokerralla ja saa apua unihäiriöihinsä Neurosonic-menetelmän avulla.

Asiakkaiden kokemusten mukaan Neurosonic-hoidolla saadaan merkittäviä kipua vähentäviä ja poistavia tuloksia. Koska värähtely vaikuttaa samanaikaisesti ja kokonaisvaltaisesti koko elimistöön, se on paikallisia hoitomuotoja tehokkaampi vaihtoehto. Värähtely rentouttaa lihaksia, jolloin verenkierto paranee ja happeutuminen paranee ja samalla lihaskipu lievittyy. Jo itse rentoutumisen tunne vähentää kivun tuntemusta aivoissa. Kun nestekierto saadaan liikkeelle, kudosten sisäinen paine laskee; neste poistuu turvonneista kudoksista, joka osaltaan vähentää kipua ja edistää turvotuksesta johtuvia muita ongelmia, esimerkiksi vammojen paranemista. 

Neurosonicin moderni teknologia perustuu matalataajuusvärähtelyyn, jolla palautetaan kehon homeostaasia ja saadaan elimistö toimimaan tasapainoisemmin. Punainen lanka on siinä, että autonomisen hermoston toiminta tasapainottuu, sympaattinen toiminta laskee ja parasympaattinen kasvaa.

 

 

 

Hinnat: 

10 - 20 min ohjelmat - 20€ 

24 - 40 min ohjelmat - 30€ 

 

VOIT valita joko rentouttavan, aktivoivan tai palauttavan ohjelman. 

Neurosonic Ohjelmat 1700x760.jpg

Rentouttavat ohjelmat

10 minuutin rentouttava ohjelma

Ohjelma lievittää lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävän vaikutuksen vuoksi. Neurologisissa oireissa ohjelman avulla voidaan lievittää spastisuutta tehokkaasti. Ohjelman voi ottaa kaksi kertaa peräkkäinkin esimerkisi päänsäryn lievittämiseen.

20 minuutin rentouttava ohjelma

Käytä ohjelmaa erityisesti selän alueen lihaskipujen ja lihasjännityksen lievitykseen. Voidaan käyttää myös rentouttavana koko kehon ohjelmana, joka lievittää stressiä ja edistää unenlaatua. Erityisen hyvä ohjelma niska-hartiajännitykseen ja alaselän kipuihin.

25 minuutin rentouttava ohjelma

Ohjelma sisältää erittäin rauhoittavia jaksoja. Käytä tätä ohjelmaa aloittaessasi laitteen käytön ja aina kun on unihäiriöitä, sillä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen. Voit käyttää myös lihasten rentouttamiseen.

39 minuutin rentouttava ohjelma

Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja sekä yhden hierovan jakson. Vaikutukset ovat samantyyppiset kuin 25 minuutin rentoutusohjelmalla, mutta aktivoi enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava ja soveltuu myös unihäiriöiden lievittämiseen sekä lihasten rentoutukseen.

Aktivoivat ohjelmat

12 minuutin aktivoiva ohjelma

Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, aineenvaihdunnan buustiin, lihasjännityksen, päänsärkyyn ja kipujen lievitykseen. Sopii käytettäväksi aamulla tai päivällä aktivoivan akuutin vaikutuksen vuoksi. Olemme havainneet, että CFS-henkilöillä ohjelma auttaa vireystilaan ja unen laatuun. Ohjelma saattaa edistää unenlaatua myös terveillä henkilöillä.

24 minuutin aktivoiva ohjelma

Ohjelma on tarkoitettu koko kehon aktivointiin. Taajuudet ovat tässä ohjelmassa kaikkein korkeimmat, joten älä käytä sitä hoitojen alkuvaiheessa, jos on unihäiriöitä, kehollista stressiä tai ahdistusta, migreeniä, epilepsiaa tai muulla tavoin herkkyyttä värähtelystimulaatiolle. Sopii aktiiviliikkujalle lihasten lämmittelyyn ja esimerkiksi neurologiseen kuntoutukseen aktivoimaan lihasten toimintaa. Erittäin aktivoiva!

Palauttavat ohjelmat

37 minuutin palauttava ohjelma

Ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen sekä huonon verenkierron hoitoon. Ohjelma soveltuu erityisen hyvin fibromyalgiaan, turvotuksiin tai DOMS-oireisiin. Myös II-tyypin diabeetikot saattavat hyötyä ohjelmasta. Edistää myös unen laatua.

41 minuutin palauttava ohjelma

Käytä ohjelmaa palautumiseen ja unen laadun edistämiseen esimerkiksi urheilun jälkeen myöhempään illalla. Hyvä yhdistelmäohjelma myös unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon. 


Huomioitavaa ohjelmista ja laitteen käytöstä!

Ohjelmat on suunniteltu niin, että ne edistävät samalla unen laatua ja vaikuttavat sekä fyysiseen ja psyykkiseen palautumiseen. Huomioitavaa on, että vaikutukset ovat aina yksilöllisiä ja säännöllisesti käytettynä saadaan aikaiseksi parhaat tulokset.

Neurosonic ei ole lääkinnällinen laite ja sitä kautta korvaava hoito, jos sinulla on lääkärin määräämä lääkitys. 

Huom. Kiinnostaako sinua ostaa laite omaan käyttöön? Lähetä meille sähköpostia ja kysy meiltä lisää: mikko@biohackingcenter.com