Haluaisitko Zen-munkin meditaatiotaidot?

Tuntuuko sinusta, että elät koko ajan kuin pienessä oravanpyörässä ja jatkuvassa stressitilassa? Sinulla vain ei ole "aikaa" itsellesi? Viimein sinulla on ainutlaatuinen keino päästää stressikierteestä irti…

 

“Ota tauko kiireestä ja jatkuvasta ajatusten kilpajuoksusta. Koe miltä tuntuu, kun aivoaaltosi pääsevät vihdoin tasapainoon, pääset itse lopulta rentoutumaan ja voit pysähtyä miettimään mikä sinulle on kaikkein tärkeintä elämässäsi!”

 

Kuin viikko luostarissa oman Zen-meditaatiogurun kanssa pakattuna 35 minuuttiin!

 

 

MITEN NEUROFEEDBACK TOIMII?

#1. Kun tulet Centerille, juttelemme ensin n. 10 minuuttia tavoitteistasi.

#2. Menemme pieneen Neurofeedback-huoneeseen, jossa on kaksi näyttöä.

#3. Istut mukavalle istuimelle, ja käymme läpi neurofeedbackin perusidean.

#4. Asennamme pienet sensorit molempiin korviisi, päänahalle ja korvanlehteen.

#5. Asennamme Bosen vastamelukuulokkeet korviisi, joista kuulet rentouttavaa meditatiivista musiikkia.

#6. Neurofeedback-teknologiamme mittaa signaaleja aivoistasi ja muodostaa reaaliaikaisen kuvan aivoaaltojesi toiminnasta näytölle. Toisesta näytöstä näet abstraktia kuvaa, joka piirtyy näytölle aivoaalloistasi.

#7. Kun laite huomaa tiettyjä häiriötekijöitä aivoaaltojesi toiminnassa, vaihtaa se kuuntelemasi musiikin sekaan tiettyjä signaaleja. Uuden signaalin jälkeen laite mittaa uudelleen aivosi reagoinnin. Laite pyrkii johdattamaan tällä tavoin aivoaaltosi tiettyihin taajuuksiin tavoitteena optimoida aivojesi toimintaa.

#8. Harjoituksen jälkeen irrotat sensorit ja voit tulla kertomaan kokemuksestasi Centerimme aulaan. Tarjoamme sinulle lääkinnällistä sieniteetä tai biohakkereiden suosimaa kahvia. 

Yksi tapa ajatella tämän teknologian ideaa on sen vertaaminen henkilökohtaiseen Zen-meditaatioguruun, joka antaa sinulle jatkuvasti henkilökohtaista valmennusta siitä miten optimoit aivojesi toimintaa ja pääset eri aivoaaltojen pituuksille.

Harjoituskerta kestää n. 35 min (saatavilla myös pidempiä intensiivisessioita).

Huom. Me emme ole lääkäreitä tai aivotutkijoita emmekä tarjoa analyysiä aivojesi toiminnasta. Suosittelemme aina kysymään ja konsultoimaan omaa lääkäriäsi ennen neurofeedbackin käyttämistä. Neurofeedback-laite ja -sensorit eivät tuota tai johda mitään sähköä aivoillesi, ne vain mittaavat ja analysoivat aivoaaltojasi.

 

 

Katso miltä Neurofeedback kokemuksesi meidän centterillä näyttää? 

maxresdefault-2.jpg

Kuva neurofeedback-harjoittelijan aivoaalloista. 

 

 

Kuuntele mitä Tomi Kokko (Lean In Five Weeks -haasteen perustaja)

oli mieltä Biohacking Centerin rentoutusohjelmasta! 

Huom. Kiinnostaako sinua ostaa laite omaan käyttöön? Lähetä meille sähköpostia ja kysy lisää: mikko@biohackingcenter.com