“Meditoin joka aamu n. 4 tuntia ja se on kovaa työtä. Jos neurotiede pystyy kehittämään tavan, jolla voin saada samat psykologiset ja biologiset hyödyt ilman, että minun tarvitsee tehdä joka aamu tämä työ, implementoisin tämän teknologian elämääni.” - Dalai Lama

 

Mikä Biohakkerin Valo on?

Biohakkerin Valo on suunniteltu syvän meditatiivisen transsi- tai hypnoottisen tilan saamiseen käyttäjälle. Laite tuottaa valkoista valoa 12 stroboskooppisen LED-valon avulla, jotka välkkyvät eri frekvenssillä (toistumistiheydellä). Laite toimii tietokoneohjelman avulla ja pyrkii stimuloimaan aivoja niin, että se tuottaa mahdollisesti eri kombinaatioita valoista, kuvioista ja muodoista. Jokaisen käyttäjän kokemus on erilainen, ja laite pyrkii tuottamaan syvän rentoutumisen tilan, mikä voi johtaa hyvän olon ja onnellisuuden tunteisiin.

Ketkä yleensä käyttävät laitetta?

Laitetta käyttävät monet biofeedbackin harjoittajat, biohakkerit, tietoisuuden tutkijat, itsensäkehittämisestä kiinnostuneet, metafyysikasta kiinnostuneet, hengellisyyden harjoittajat, ja yleensä ihmiset, jotka ovat kiinnostuneet tutkimaan enemmän oman mielen potentiaaliaan.  

 

 

 

KAtso DEMO Biohakkerin valosta meidän centterillä.

MITÄ KÄYTÄNNÖSSÄ TAPAHTUU?

#1. Kun tulet Centerille, täytät henkilötietosi ja vastuuvapautus lomakkeen. 

#2. Menemme valohoitohuoneeseen ja näytämme perusteellisesti miten laite toimii. Teemme ensin lyhyen 3 min kokeilun ja sen jälkeen keskustelemme eri ohjelma vaihtoehdoista, ohjelman intensiteeteistä ja tavoitteistasi lyhyesti. 

#3. Asetut makuulleen mukavalle alustalle ja asennamme Bosen vastamelukuulokkeet korviisi. Kuulokkeiden kautta voit kuunnella ohjelmaasi sopivaa musiikkia.

#4. Suljet silmäsi. Valoon ei tule katsoa. Laitteen ohjelma pyrkii viemään aivoaaltojasi tietyille taajuuksille riippuen valitsemastasi ohjelmasta.

Huom. Laitetta ei suositella jos sinulla on mitään seuraavia vaivoja, sairauksia tai kohtauksia: Epilepsia, kouristuskohtauksia, joiden syy on epäselvä, aivoverenkierron häiriöitä tai mitään herkyyttä valolle. Laitetta ei myöskään suositella jos sinulle on todettu mielenterveysongelmia, käytät masennuslääkkeitä, olet raskaana, sinulle on tehty laserkasvohoitoja viimeisen 6kk aikana, tai olet tällä hetkellä kuumeessa. 

Huom. Kiinnostaako sinua ostaa laite omaan käyttöön? Lähetä meille sähköpostia ja kysy lisää: mikko@biohackingcenter.com